Bas van der Veen

Submitted by bas on Wed, 09/30/2020 - 16:21
Afbeelding
pasfoto Bas van der Veen

Welkom op mijn website! Mijn naam is Bas van der Veen en ik ben een enthousiast Drupalista. Lees hier meer over Drupal. Ik heb als software developer ervaring met o.a. PHP, C/C++, python en Uniface.

Sinds april 2019 woon ik in Leipzig, waar ik me inzet voor Extinction Rebellion en ik bestudeer de technologie en concepten achter data science – beide om mee te werken aan een duurzame toekomst van onze wereld.

Dit is mijn oude website (uit 2011). Ik ben bezig met mijn geheel nieuwe website struw.nl.

Ik heb archeologie gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Ik heb de laatste jaren veel gereisd en vaak in het buitenland gewoond: zo woonde ik in Leipzig, Dresden, Gent en Tbilisi. Een blauwe maandag studeerde ik Arabisch, ik heb mijn Duits geleerd in Dresden Neustadt en begonnen met Russisch in Tbilisi. Het ontcijferen van een vreemde taal lijkt erg op het uitpuzzelen van software code. Lees verder over Open Source.

Fietsen doe ik al mijn hele leven en ik race graag naar zee of bos. Ik ben dol op bergen; ik skiede in mijn jeugd in de Alpen, ik wandelde door de bergen in Turkije, Bulgarije, Griekenland, Sicilië, Polen, Portugal, Engeland, Marokko, Colombia en Zuid-Afrika, maar ik heb er nog geen genoeg van.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn werkervaring zie mijn curriculum vitae, dat als bestand op deze pagina in te zien is.

Labels